Vahanen Suunnittelupalvelut Oy

DI Teemu Salmenaho on nimitetty Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n Tampereen aluepäälliköksi 7.4.2021.

Teemu Salmenaho on suorittanut sekä rakennustekniikan ja tuotantotalouden ammattikorkeakouluinsinöörin että diplomi-insinöörin tutkinnot pääaineinaan rakennesuunnittelu ja korjausrakentaminen sekä tuotantotalous.

Salmenaho on parikymmenvuotisen uransa aikana toiminut johtaja- ja päällikkötason tehtävissä talonrakennus- sekä teollisuusrakennushankkeissa, tuotanto-, asennus- sekä suunnittelu- ja suunnittelunohjaustehtävissä vaativissa korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteissa.

Salmenaho tulee Vahaselle Neste Engineering Solutions Oy:stä ja on sitä ennen oman konepajayrityksen lisäksi työskennellyt tuotanto- ja suunnittelutehtävissä muun muassa Ruukki Oyj:ssä, SS-Teracon Oy:ssä ja BMH Technology Oy:ssä.

Salmenaho on ollut mukana myös Neste Oyj:n Porvoon öljynjalostamon seisokin TA2020/2021 uudistamis- ja korjaushankkeissa. Lisäksi hän on ollut projektipäällikön roolissa muun muassa Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähallin perusparannushankkeessa ja Hartwall Arenan rakennushankkeen terästoimituksissa sekä eduskuntatalon ja Helsingin Stockmannin korjaushankkeissa.

Lue lisää

Katso kaikki