Uponor Oyj

Uponor_Tewes_kuvaUponorin hallitus on nimittänyt kauppatieteiden maisteri, MBA Jan Peter Tewesin, 46, Talotekniikka-Eurooppa -segmentin johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2015 alkaen.

Talotekniikka-Eurooppa -segmenttiä on vuodesta 2013 johdettu toiminnoittain kahden johtajan periaatteella. Tewesistä tulee näin Talotekniikka-Euroopan ensimmäinen johtaja, jolla on vastuullaan koko segmentti. Toimitusjohtaja Jyri Luomakoskelle raportoivan Tewesin vastuulla on myös konserninlaajuinen brändinhallinta.

Jan Peter Tewes on Saksan kansalainen ja hänellä on laaja kokemus LVI-alalta Euroopassa. Hän on toiminut viimeksi markkinointijohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä Grohe Globalissa, joka on saksalainen kylpyhuonekalusteiden toimittaja. Tätä ennen hän johti Grohen Pohjois-Euroopan ja Baltian toimintoja ja sitä ennen Ison-Britannian ja Irlannin toimintoja. Näiden lisäksi hän on toiminut muun muassa liiketoimintajohtajana Masterfoods Euroopan palveluksessa.

”Jan-Peterillä on vankka käsitys liiketoiminnan dynamiikasta sekä oman alamme haasteista Euroopassa. Hänellä on vahvaa näyttöä liiketoiminnan ja brändien johtamisesta rakennusaineteollisuudessa, mikä antaa hänelle vankan pohjan Uponorin Euroopan talotekniikkaliiketoiminnan kehityksen ja kasvun vauhdittamisessa yhden johdon alaisuudessa”, kommentoi Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski.

Lue lisää

Katso kaikki