Sweco Industry Oy

DI Erik Skogström on nimitetty Sweco Industry Oy:n toimitusjohtajaksi sekä Sweco Finland Oy:n Teollisuustoimialan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2015 alkaen. Industryn nykyinen toimitusjohtaja Kari Harsunen toimii elokuussa aloittaneen Skogströmin mentorina sekä johdon neuvonantajana eläkkeelle siirtymiseensä saakka.

Skogströmillä on vahva ja monipuolinen tausta teollisuuden liikkeenjohtotehtävistä Fortacossa, Rautaruukissa sekä STX:llä ja Aker Yardsilla. Hänellä on kokemusta niin kansainvälisistä tehtävistä, myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä kuin projektiliiketoiminnastakin.

”Erik tuo mukanaan vahvaa ja monipuolista teollisuuden näkemystä, kokemusta ja osaamista liiketoimintaamme. Olen vakuuttunut siitä, että hän vie yhdessä Industryn johtoryhmän ja koko joukkueen kanssa teollisuustoimialaa eteenpäin tavoitteidemme ja visiomme mukaisesti ja tuo tuoretta näkökulmaa myös Sweco Finlandin johtoryhmään”, maajohtaja Markku Varis toteaa.

”Uusi tehtäväni uudistuvassa ja kasvavassa Sweco-organisaatiossa on todella mielenkiintoinen aitiopaikka, jossa pääsen kehittämään yhtiötä entistäkin paremmaksi. Kiitän jo etukäteen Karia ohjauksesta ja mentoroinnista, jotka ovat varmasti tarpeen sujuvassa kapulanvaihdossa”, Erik Skogström kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki