Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Kauppatieteiden maisteri Samuel Koivisto aloitti Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) uutena asiakkuus- ja palvelujohtajana helmikuun alussa. Hän vastaa myynti- ja vuokraustoiminnasta, kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden kehittämistä ja toteuttamisesta sekä asiakkuuksien hoidosta.
SYK omistaa ja kehittää kampuksia osana elinvoimaisia yliopistokaupunkeja. Pitkän uran Technopoliksessa tehnyt Koivisto tuo SYK:hon uutta bisnesnäkemystä kampusalueiden kehittämiseen sekä kattavan kokemuksensa yritysyhteistyöstä.

”Tilankäyttöään tehostavilta yliopistoilta tyhjäksi jäävät tilat pitää saada hyötykäyttöön. Näen tässä mahtavan potentiaalin: kampuksilla yritykset pääsevät lähelle tutkimusta, mikä luo mahdollisuuksia uuteen liiketoimintaan. Näin autamme osaltamme Suomea eteenpäin”, Samuel Koivisto toteaa.

Ennen SYK:hon tuloaan Koivisto työskenteli miltei 14 vuotta Technopoliksessa markkinointi- ja myyntitehtävissä ja viimeiset kahdeksan vuotta Jyväskylän-toimintojen johtajana. Tätä ennen hän työskenteli Samstock Oy:ssä, finanssialan ohjelmistotalossa

Lue lisää

Katso kaikki