SSR Group Oy

Jyrki Lautarinne SSR Groupin toimitusjohtajaksi – myös Salpausselän Rakentajien toimitusjohtaja vaihtuu.

Rakennuskonserni SSR Group Oy:n konsernijohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 17.4. alkaen Jyrki Lautarinne. Lautarinne jatkaa edelleen myös aiempia tehtäviään konsernin alueyhtiöiden SSR Länsi-Suomen, SSR Lapin ja SSR Pohjanmaan toimitusjohtajana. Nykyinen konsernijohtaja Arto Kukkonen jatkaa yhtiössä varatoimitusjohtajana vastuualueinaan talous ja hallinto.

Arto Jokinen on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi ja alueyhtiö Salpausselän Rakentajat Oy:n toimitusjohtajaksi. Hänen vastuualueenaan on rakennustuotanto ja sen kehittäminen. Uuden nimityksensä ohella Jokinen jatkaa edelleen myös alueyhtiö SSR Uusimaan toimitusjohtajana.

Lautarinne, Kukkonen ja Jokinen muodostavat SSR Groupin johtoryhmän. Lautarinteen vastuulle kuuluvat Länsi- ja Pohjois-Suomen alueet ja Jokinen vastaa Etelä- ja Itä-Suomen liiketoiminnoista. Alueyhtiöt SSR Kaakkois-Suomi, SSR Itä-Suomi ja SSR Infra raportoivat jatkossa Jokiselle.

Uudet nimitykset ovat osa laajempia rakenteellisia muutoksia, joilla pyritään parantamaan SSR Groupin toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta. Taustalla on omistusjärjestely, jossa SSR Groupin omistus siirtyi suomalaiselle sijoittajaryhmälle 13.4.

 

Lue lisää

Katso kaikki