SRV Yhtiöt Oyj

Asunnot -liiketoimintayksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen TkL Kim Jolkkonen. Jolkkonen on toiminut SRV:llä hankekehitysjohtajana helmikuusta 2019 alkaen ja sitä ennen kiinteistökehitysjohtajana Kojamo Oyj:llä ja FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n toimitusjohtajana.

Venäjän ja Viron liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen BA, eMBA Jussi Tuisku. Tuiskulla on mittava kokemus liiketoimintojen johtamisesta Venäjällä muun muassa Rautaruukki- ja YIT-konsernien palveluksessa sekä johtajana Stockmannin Moskovan toiminnoissa.

Liiketoiminnan kehitys –toiminnon johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen YTM Antti Nummi. Nummi on vastannut SRV:llä Energia- ja elinkaariliiketoiminnan kehittämisestä. Hän on aiemmin toiminut liikkeenjohdon konsulttina, sekä liiketoiminnan kehitys- ja kaupallisissa johtotehtävissä Renewable Energy Group Inc:ssä ja Neste Oyj:ssä.

Sisäisten palveluiden johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen rak. ins. Kimmo Kurki. Kurki on toiminut SRV Rakennus Oy:ssä johtajana vastuullaan tekniikkayksiköt ja sisäiset palvelut.

Lue lisää

Katso kaikki