Schneider Electric

niels-svenningsenNiels Svenningsen on nimitetty Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtajaksi. Hän vastaa Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian liiketoiminnan kehityksestä sekä strategisella että operatiivisella tasolla, keskittyen vahvasti integroituihin energiatehokkuutta parantaviin ja toimintaa tehostaviin ratkaisuihin eri sektoreilla.

Svenningsenin tehtävänä on hakea kasvua ja kasvattaa Schneider Electricin markkinaosuutta läheisessä yhteistyössä yli 4000 alueen työntekijän, kumppanin ja asiakkaan kanssa.

”Odotan innolla uusia haasteita Schneider Electricillä. Tavoitteeni on varmistaa kasvu, jonka myötä Schneider Electric ottaa markkinajohtajuuden kaikissa alueeni maissa”, Svenningsen kertoo.

Schneider Electricillä on vahva jalansija Pohjoismaissa ja Baltian maissa, joissa toisiinsa kytkettyjen ja energiatehokkaiden ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Yhtiön mukaan se on alueen johtavia integroitujen ja tehokkuutta parantavien ratkaisujen toimittajia muun muassa energianjakelun, teollisuusautomaation, konesaliratkaisujen ja kiinteistönhallintajärjestelmien sektoreilla.

Svenningsenillä on vankka ja laaja-alainen, yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä IT-liiketoiminnasta. Hän on työskennellyt muun muassa HP/Compaqilla, IBM:llä ja Hitachi Data Systemsillä.  Viimeisimpänä hän toimi innovatiivisen tanskalaisen teknologiayhtiön Netcom A/S:n pääjohtajana. Hän tuo Schneider Electriciin vahvaa kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan johtamisesta sekä kansainvälisesti että alueellisesti.

Niels Svenningsen työskentelee Tanskan Ballerupissa ja hänestä tulee Schneider Electricin Euroopan johtoryhmän jäsen.  Schneider Electricin maajohtajat Baltian maissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa raportoivat suoraan hänelle, samoin kuin muut Pohjoismaiden ja Baltian johtoryhmän jäsenet.

Lue lisää

Katso kaikki