Schneider Electric

 

jani_vahvanen_pieni

Kauppatieteiden maisteri Jani Vahvanen on aloittanut Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtajana 1.11.2016. Vahvanen siirtyi uuteen tehtäväänsä Hewlett Packard Enterprisen Suomen ja Baltian maiden toimitusjohtajan tehtävästä.

”Schneider Electric on valtavan kyvykäs ja menestyvä globaali yhtiö, jonka energianhallinnan ja automaation ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti erittäin edistyksellisiä”, kertoo Schneider Electricin toimitusjohtaja Jani Vahvanen.

”Olen ylpeä saadessani työskennellä yrityksessä, joka strategiansa mukaan taistelee ilmastonmuutosta vastaan, ja joka pystyy tarjoamaan konkreettisia keinoja energiadilemman ratkaisemiseksi.”

Schneider Electricillä Vahvasen tärkein tehtävä on kehittää toimintaa mahdollisimman asiakas-ja kumppanilähtöiseksi.

”Portfoliomme on erinomainen, mutta mielestäni se, miten osaamme kohdistaa sen hyödyt asiakkaiden tarpeisiin lienee meille se keskeisin kehitysalue.”

Schneider Electricillä on Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Virossa yli 25 myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun keskittyvää yksikköä. Lisäksi yrityksellä on Suomessa ja Baltiassa useita tuotekehitys- ja tuotantoyksiköitä. Suomen ja Baltian yksiköt työllistävät noin 700 henkilöä.

Lue lisää

Katso kaikki