RTC Vahanen Turku Oy

Seppo_Merimaa_1600px- (3)RTC Vahanen Turku Oy:n hallitus on nimittänyt Seppo Merimaan yhtiön toimitusjohtajaksi 15.2.2016 alkaen.

Merimaa on 54-vuotias turkulainen ekonomi. Hänellä on myös mm. eMBA- ja LKV-tutkinnot. Seppo Merimaalla on pitkä ja monipuolinen käytännön kokemus kiinteistöjen kehittämisen ja jalostamisen parista. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut Lemminkäisen Talotekniikan aluejohtajana Turussa ja sittemmin Are Oy:n Turun ja Porin aluepäällikkönä.

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on vuonna 1997 perustettu rakennusalan asiantuntijayritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Turussa, Porissa ja Salossa. Yhtiö on asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Yhtiö työllistää yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

RTC Vahanen Turku Oy:n keskeisiä palveluita ovat rakennus-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta, rakennusfysikaalinen suunnittelu, sisäilmasuunnittelu, kuntoarviot sekä rakenteiden ja taloteknisten järjestelmien kuntotutkimukset, energian taloudelliseen käyttöön ja uusiutuvan energian käyttöön liittyvät palvelut.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja ja yksi pääosakkaista, Jyrki Alonen, siirtyy yrityksessä johtamaan rakennussuunnitteluhankkeita ja antamaan panoksensa Taloyhtiön ABC-kiinteistöstrategiapalveluiden kehittämiseen.

Lue lisää

Katso kaikki