Ramboll Finland Oy

Ahola_NiinaInsinööri (AMK) Niina Ahola on nimitetty 2.5.2016 projektipäälliköksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Insinööri (ylempi AMK) Ville Holmi on nimitetty 2.5.2016 projektipäälliköksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Ouluun.
Paananen_ReimaInsinööri (AMK) Reima Paananen on nimitetty 2.5.2016 suunnittelupäälliköksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Riihimäki KalleInsinööri (ylempi AMK) Kalle Riihimäki on nimitetty 2.5.2016 projekti-insinööriksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Ylitalo_MarkoInsinööri (AMK) Marko Ylitalo on nimitetty 2.5.2016 projekti-insinööriksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 

 

 

 

Wargh_HenryInsinööri (AMK) Henry Wargh on nimitetty 2.5.2016 suunnittelijaksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Mylläri JarnoInsinööriopiskelija Jarno Mylläri on nimitetty 2.5.2016 harjoittelijaksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Passi_MattiInsinööri (AMK) Matti Passi on nimitetty 2.5.2016 projekti-insinööriksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Roponen_Veli MattiInsinööri Veli Matti Roponen on nimitetty 2.5.2016 johtavaksi asiantuntijaksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 

 

 

 

Lamminaho_SimoRakennusmestari Simo Lamminaho on nimitetty 2.5.2016 avustavaksi suunnittelijaksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 
Savela_MarkkuInsinööri Markku Savela on nimitetty 2.5.2016 yksikönpäälliköksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 

 

 

 

Aho_EijaTradenomi (ylempi AMK) Eija Aho on nimitetty 2.5.2016 toimistopäälliköksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 

 

 

Heikkinen_Kirsi
Insinööri (AMK) Kirsi Heikkinen on nimitetty 9.5.2016 suunnittelijaksi Rakennetekniikka Seinäjoki -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Seinäjoelle.

 

 

 

 

Högman TomDI Tom Högman on nimitetty 16.5.2016 projektinjohtajaksi Rakennetekniikka Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

Lue lisää

Katso kaikki