Ramboll Finland Oy

Laatikainen RaunoInsinööri Rauno Laatikainen on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi Sähkö 3 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Palmu MikaInsinööri Mika Palmu on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi Sähkö 2 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Åberg JuhaInsinööri Juha Åberg on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi LVI 3 -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Soinio JuhaInsinööri Juha Soinio on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi  LVI 2 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Hakanen ErkkiInsinööri Erkki Hakanen on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi Sähkö 2 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Pakkanen KirstiDI Kirsti Pakkanen on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi Sähkö 2 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Martikainen HannuDI Hannu Martikainen on nimitetty 1.3.2016 projektinjohtajaksi LVI 2 Espoo -yksikköön Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalle Espooseen.

 

 

 

 

 

 

Kääriä_AnneDI Anne Kääriä on nimitetty 1.3.2016 alkaen johtavaksi asiantuntijaksi Kiinteistöjohdon konsultointi -yksikköön Projektinjohto ja kiinteistökonsultointi -toimialalle Espooseen.

Lue lisää

Katso kaikki