Raksystems Insinööritoimisto Oy

Koivistoinen_JuhaLVI-insinööri Juha Koivistoinen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimistolle LVI-suunnittelijaksi 4.4.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Soikkeli KirsiDiplomi-insinööri Kirsi Soikkeli on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Toimialapäälliköksi 11.4.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Myrberg_BobRakennusmestari Bob Myrberg on nimetty Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n Vantaan toimistolle työmaapäälliköksi 12.4.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Salminen AtteRakennusinsinööri Atte Salminen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimistolle kuntotarkastajaksi 18.4.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Igonen ViljoLVI-insinööri Viljo Igonen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimistolle LVI-Projektipäälliköksi 16.5.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Järvinen EetuLVI-insinööri Eetu Järvinen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n LVI-suunnittelijaksi 16.5.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Pakarinen_JukkaLVI-insinööri Jukka Pakarinen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n suunnitteluosaston osastonjohtajaksi 16.5.2016 alkaen. Pakarinen on operatiivisen ohjausryhmän jäsen sekä yksi yrityksen osakkaista.

Lue lisää

Katso kaikki