RAKSYSTEMS INSINÖÖRITOIMISTO OY

Insinööri Mika Salovaara on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston Rakennuttamis- ja valvonta-osastolle Projektipäälliköksi 1.8.2018 alkaen.

Diplomi-insinööri Juuso Kieksi on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston suunnittelu-osastolle rakennesuunnittelijaksi 1.8.2018 alkaen.

Rakennusinsinööri Michelle Wickström on nimetty Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy:n rakennesuunnittelijaksi 13.8.2018 alkaen.

Rakennusinsinööri Janne Laitinen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Lahden alueen rakennustekniseksi asiantuntijaksi 21.8.2018 alkaen.

Rakennusmestari Teemu Niiranen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Uudenmaan alueen kuntotarkastajaksi ja rakennustekniseksi asiantuntijaksi 27.8.2018 alkaen.

Diplomi-insinööri Jarkko Ahonen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston Sisäilma-osastolle sisäilma- ja rakennustekniseksi asiantuntijaksi 1.9.2018 alkaen.

Insinööri Frida Bergström on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston suunnittelu-osastolle rakennesuunnittelijaksi ja projekti-insinööriksi 3.9.2018 alkaen.

Rakennusinsinööri Heikki Päivärinta on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Lappeenrannan alueen kuntotarkastajaksi ja rakennustekniseksi asiantuntijaksi 10.9.2018 alkaen.

Rakennusmestari Ville Vilmi on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Oulun alueen rakennustekniseksi asiantuntijaksi 13.9.2018 alkaen.

Rakennusmestari Jouni Nuutinen on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston Rakennuttamis- ja valvonta-osastolle Projektipäälliköksi 17.9.2018 alkaen.

Diplomi-insinööri Serge Skorin on nimetty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n Vantaan toimiston Kuntotutkimus-osastolle tekniseksi päälliköksi 17.9.2018 alkaen.

Lue lisää

Katso kaikki