Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Rakennusmestari Ismo Penttinen on aloittanut rakennusvalvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa.

 

 

 

Nurmi PetteriTalotekniikan insinööri (AMK) Petteri Nurmi on aloittanut LVI-asiantuntijan/-valvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Sweco PM:ltä LVI-asiantuntijan tehtävistä.

 

 

 

 

Ryyppö TimoRakennusmestari Timo Ryyppö on aloittanut projektipäällikön tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hänsiirtyi HTJ:hin Siikajoen kunnalta projektipäällikön tehtävistä.

 

 

 

 

 

Leikkainen OskariRakennusinsinööri (AMK) Oskari Leikkainen on aloittanut rakennusvalvojan tehtävissä HTJ:n Tampereen toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Sweco PM Oy:stä projekti-insinöörin tehtävistä.

 

 

 

 

Ahonen SamuliAutomaation insinööri (AMK) Samuli Ahonen on aloittanut sähköasiantuntijan/-valvojan tehtävissä HTJ:n Tampereen toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Sweco PM Oy:stä projekti-insinöörin tehtävistä.

 

 

 

 

Hellström MatiasRakennussuunnitteluinsinööri (AMK) Matias Hellström on aloittanut rakennusvalvojan/rakennuttajainsinöörin tehtävissä HTJ:n Turun toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Kemiönsaaren kunnalta rakennuttajainsinöörin ja suunnittelijan tehtävistä.

 

 

 

 

 

 

Rantala PekkaPekka Rantala on aloittanut LVI-asiantuntijan/-valvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin EMC Talotekniikka Suomi Oy:stä projektipäällikön tehtävistä.

Lue lisää

Katso kaikki