Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Sippola Mikko_pRakennusinsinööri (AMK) Mikko Sippola on aloittanut työmaavalvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin SRV Rakennus Oy:stä työnjohtajan tehtävistä.

 

 

 

 

 

Sähkövoimatekniikan insinööri (AMK) Ahti Haapiainen on aloittanut sähköasiantuntijan/-valvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Insinööritoimisto Nurmi Oy:stä suunnittelupäällikön tehtävistä.

 

 

 

 

 

Salin Elina_pYmpäristötekniikan insinööriopiskelija Elina Salin on aloittanut infrapalveluiden rakennuttajainsinöörin tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa.

 

 

 

 

 

 

Vestala NikoTalotekniikan insinööriopiskelija Niko Vestala on aloittanut LVI-asiantuntijan/-valvojan tehtävissä HTJ:n Vantaan toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:stä LVI-valvonnan ja -projektijohdon tehtävistä.

 

 

 

 

Rintala PetriRakennusinsinööri (AMK) Petri Rintala on aloittanut projektipäällikön tehtävissä HTJ:n Turun toimistossa. Hän siirtyi HTJ:hin Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin palveluksesta suunnittelu- ja rakennuttamispalveluyksikön esimiehen tehtävistä.

Lue lisää

Katso kaikki