Quattroservices Oy

QS_HML_Jarkko_LemmettyQuattroservices Oy:n uuden Hämeenlinnan toimipaikan aluepäälliköksi on nimitetty 1.6.2015 alkaen Jarkko Lemmetty.

Hämeenlinnalainen Lemmetty on viimeksi toiminut EMC Talotekniikan sähköprojekteissa projektipäällikkönä. Hänellä on yli viidentoista vuoden laaja-alainen kokemus talotekniikan eri osa-alueilta. Hän on koulutukseltaan sähköisen talotekniikan insinööri, mutta hän on työskennellyt aikaisemmin myös sähköasentajana.

Hämeenlinnan aluetoimisto keskittyy Kanta-Hämeen toiminta-alueelle sijoittuviin uudis- ja korjausrakentamisen LVISJA-hankkeisiin yhteistyössä konsernin eri yritysten kanssa. Toimipiste tulee työllistämään yhteensä noin kymmenen sähkö- ja LVI-asentajaa sekä arviolta neljä toimihenkilöä.

Quattroservices Oy on Suomen kansainvälisimpiä talotekniikkaurakoitsijoita. Yritys on osa talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupia, johon kuuluu kahdeksan tytäryritystä. Konserni toimii Suomessa nyt yhdellätoista paikkakunnalla, sekä Pietarissa ja Moskovassa Venäjällä. Quattro Mikenti Group työllistää alihankkijat mukaan luettuna yhteensä 490 henkeä, ja sen liikevaihto tulee kuluvan vuoden aikana ylittämään 80 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Katso kaikki