Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomi

Sakari EloPohjola Rakennus Oy:n tytäryhtiön Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen hankekehitysjohtajaksi ja osakkaaksi on nimitetty rakennusinsinööri (AMK) Sakari Elo. Hän siirtyi tehtäviinsä 1.10.2015 Turun kaupungin rakennusvalvonnan tarkastusinsinöörin tehtävistä. Pohjola Rakennus Länsi-Suomen hankekehitysjohtajana hän haluaa viedä rakennushankkeita eteenpäin yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Pohjola Rakennus oli Elolle tuttu jo entuudestaan, ja häntä kiinnosti varsinkin yhtiön projektinjohtourakoinnin osaaminen.

Hankekehitystehtävien lisäksi Sakari Elo luo yhteyksiä kuntien ja sidosryhmien suuntaan uusien kohteiden saamiseksi ja vanhojen kehittämiseksi.

”Kun nousukausi alkaa, Pohjola Rakennus Länsi-Suomi pääsee rakentamaan uutta puhtaalta pöydältä. Näen tässä meille hyvän paikan ja uskon, että Turun seudun sijoittajat, yhteistyökumppanit ja kilpailijat odottavat innokkaasti, mitä saamme aikaiseksi”, Elo sanoo.

Pohjola Rakennus Oy Varsinais-Suomen toimitusjohtajan Mikko Kilven mukaan yrityksen tavoitteena on olla alueen merkittävimpiä yrityksiä 5-8 vuoden sisällä. Rakentamisen ja asuntomarkkinoiden piristyminen luo uskoa tulevaan.

”Saksalaisen Meyrin tulo telakan uudeksi omistajaksi, Sandvikin tehtaan lopettamisen peruuttaminen sekä kahden ison lääketehtaan Orionin ja Bayerin jatkuva liiketoiminnan kasvu ovat varmasti osiltaan vaikuttaneet, että yleinen mieliala alueella on positiivinen ja tulevaisuuteen uskova”, hän toteaa.

Lue lisää

Katso kaikki