SRV:n uusi Kalasatama-asiakkuusjohtaja

Pia Svensk on aloittanut SRV:n uutena asiakkuusjohtajana tehtävänään Kalasataman keskuksen suurhankkeen kaupallisen osan liikeideasuunnittelu sekä liiketilojen vuokraus. Svensk on työskennellyt aiemmin Stockmann-konsernin kotimaan ja ulkomaan toiminnoissa.

– Kalasataman keskus on SRV:n koko vuosikymmenen merkittävin hanke. Runsaan asuntorakentamisen lisäksi Itä-Helsingin ja kantakaupungin liikennevirtojen solmukohta tarjoaa erinomaiset kaupalliset mahdollisuudet. Keskuksen vaikutusalueella asuu noin 100 000 ihmistä, sanoo Kalasataman keskuksen hankejohtaja Juhani Katko.

Kalasataman keskukseen tulee kuusi asuintornia, hotelli- ja toimistotornit sekä kauppakeskus. Korkein torneista nousee 126 metriin. Itäväylä ja metro katetaan laajalla viherkannella. Kalasatamaan rakennetaan myös julkisia tiloja, esimerkiksi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysasema.

Kalastaman keskuksen rakennustyöt käynnistyivät elokuussa 2011. Kaupallinen keskus ja ensimmäinen asuintorni valmistuvat vuosikymmenen puolivälissä ja koko hanke vaiheittain vuoteen 2021 mennessä. Hankkeen vaikutuksen SRV:n liikevaihtoon kymmenen vuoden ajalla arvioidaan olevan noin miljardi euroa.

www.srv.fi

Lue lisää

Katso kaikki