Pasi Porento Pohjola Rakennuksen aluepäälliköksi Keski- ja Itä-Suomeen

”Kuopiossa paljon mahdollisuuksia monipuoliseen asuntotarjontaan”, uskoo Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen uusi aluepäällikkö Pasi Porento.

Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiön Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen aluepäälliköksi on nimitetty rakennusmestari (AMK) Pasi Porento. Hän siirtyy uuteen työhönsä 2.5.2016 NCC Rakennukselta.

Hän on aikaisemmin toiminut NCC:llä mm. kehitysinsinöörinä. Pohjolassa hän haluaa panostaa hankekehitykseen ja olla mukana luomassa Kuopioon monipuolista ja kohtuuhintaista asuntotarjontaa. Hän odottaakin innokkaasti yhteistyötä Kuopion kaupungin ja paikallisten kumppaneiden kanssa.

Pasi Porento haki paikkaa, koska koki yhtiön arvot – asiakastyytyväisyyden, kannattavuuden, osaavan henkilöstön ja työn ilon – heti omikseen.

”Rakennusalalla puhutaan paljon asiakastyytyväisyydestä, mutta jostain syystä se jää usein arvoista pois. Koen, että pitkäjänteistä kannattavaa yritystoimintaa ei voi ylläpitää ilman tyytyväisiä asiakkaita, joten rakentaminen on hyvä perustaa tälle arvopohjalle”, hän toteaa.

”Tavoitteenamme on olla pitkällä aikajänteellä Keski- ja Itä-Suomen johtava rakentaja. Työllistämme tänä vuonna välillisesti yli 200 henkeä. Kuopio on kasvava yliopistokaupunki ja maakuntakeskus, jossa sijaitsee myös yliopistosairaala, joten siellä on markkinaa uudelle toimijalle ja uusille toimintatavoille”, sanoo Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola.

 

Lue lisää

Katso kaikki