Paroc Group

Jari Airola , MBA, M.Sc (Eng.), 46, on nimitetty Building Insulation -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2016 alkaen.

Airolalla on laaja kokemus liikkeenjohdosta, kansainvälisen myynnin johdosta ja liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Hän siirtyy Parocille Huntsman Pigments and Additives -yrityksestä, jossa hän on viimeisimpänä toiminut Global Business Unit Directorin tehtävässä. Sitä ennen hän on toiminut johtotehtävissä kemianteollisuuden yrityksissä, kuten Sachtleben Chemiessä ja Kemira Pigmentsissä.

Nykyinen Building Insulation -liiketoiminta-alueenjohtaja Jan Gustafsson on päättänyt jättää Parocin maaliskuun 2016 lopussa.

Paroc on Itämeren alueen johtava energiatehokkaiden lämmöneristeratkaisujen valmistaja. Toimintamme kulmakiviä ovat asiakas- ja henkilöstölähtöisyys, jatkuva innovaatio, kannattava kasvu sekä kestävä kehitys. PAROC-tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Tuotteet valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä. Myyntitoimistoja ja edustustoja on 14 maassa Euroopassa. Paroc Groupin omistaa CVC Capital Partners Ltd sekä vähemmistöomistajana Parocin henkilöstö. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 418 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 2020.

Lue lisää

Katso kaikki