Nakkila Boilers Oy

nakki_mikko_kauppiNakkila Boilers Oy:n myyntipäällikön, Jorma Elon, jäädessä sopimuksensa mukaisesti heinäkuun alusta eläkkeelle on toimitusjohtaja Raimo Kivioja nimittänyt seuraajaksi Mikko Kaupin.

”Jorma Elo jää eläkkeelle ansiokkaasta työsuhteesta. Hän on työskennellyt Nakkila Groupin palveluksessa neljä vuosikymmentä”, Raimo Kivioja kertoo.

Uudessa tehtävässään 2.7.2015 aloittava Mikko Kauppi on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Kauppi teki diplomityönsä arinakattilan päästöjen hallinnasta Nakkila Boilersille ja on työskennellyt yhtiössä viimeiset kolme vuotta, ensin projekti-insinöörinä ja sittemmin myynti-insinöörinä.

”Opiskelin pääaineena poltto- ja voimalaitostekniikkaa ja sivuaineena teollisuustaloutta. Uskon, että voin tarjota tehtävään sopivasti sekä osaamista ja tuoreita näkemyksiä”, Mikko Kauppi kertoo.

”Energia-alan ajankohtainen haaste on ilmastokysymysten ratkaiseminen. Vaatimukset tulevat kiristymään entisestään sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Energiatehokkuus on tärkeä keino päästöjen vähentämiseksi. Päästöjen hallinta on jo vuosia ollut Nakkila Boilersilla vahvuus ja kilpailuetu. Mikon osaaminen sopii tähän jatkumoon erinomaisesti”, Kivioja jatkaa.

Lue lisää

Katso kaikki