Majoituspalvelu Forenom Oy

Veli-Pekka Pulkkinen Majoituspalvelu Forenom OyVeli-Pekka Pulkkinen (DI, projektijohtaja) on nimitetty Friday Flats kategorian Projektipäälliköksi 8.3.2016 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt projektipäällikkönä VR-Groupilla.

 

 

 

 

 

Kuva Hannu Junkkaala Majoituspalvelu ForenomHannu Junkkaala on nimitetty Aparthotel-kategorian johtajaksi 1.4.2016.  Forenomilla on tällä hetkellä 8 Aparthotellia. Seuraava Aparthotelli valmistuu Tukholman Flemingsbergiin kesällä 2017 (205 huonetta). Aiemmin Junkkaala on toiminut Kotihotellin toimitusjohtajana. Kotihotelli fuusioitui Forenomiin 1.6.2016 alkaen.

Timo Ahokanto Majoituspalvelu Forenom OyTimo Ahokanto on nimitetty Sales Team Manageriksi alkaen 1.4.2016 vastuullaan Forenomin puhelinmyyntitiimin johtaminen ja kehittäminen. Viimeiset viisi vuotta hän työskenteli Trainers’ Housella mm. Igniksen operatiivisena johtajana sekä myyntikonsulttina erilaisissa myynti -ja muutoshankkeissa.
 

 

Olli Trög Majoituspalvelu Forenom OyOlli Trög on nimitetty Myynnin kehityspäälliköksi 18.4.2016 alkaen vastuualueenaan Key Account-tiimin myynnin edistäminen sekä myynnin ja chat-myyntikanavan kehitys. Aiemmin hän on toiminut Asiakaspalvelupäällikkönä.

 

 

 

Arja Virtanen Majoituspalvelu Forenom OyArja Virtanen (Matkailurestonomi AMK) on nimitetty Henkilöstöpäälliköksi 24.6.2016 alkaen. Aiemmin hän on toiminut Johdon Assistenttina Forenomilla. Hänellä on 11 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta toimiessaan Hallintopäällikkönä FysioProVita Oy:ssä.

Lue lisää

Katso kaikki