Kari Onniselkä Rambollin johtoon

Kauppatieteiden maisteri Kari Onniselkä (48) on nimitetty Ramboll Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 3.6.2016 alkaen.

Onniselkä siirtyy Rambolliin Comptelilta, jossa hän on työskennellyt globaaleista palveluista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2011 ja vastannut yhtiön Intelligent Data –liiketoimintayksiköstä vuodesta 2015 alkaen. Tätä ennen Onniselkä toimi johdon konsulttiyhtiö Talent Partnersin toimitusjohtajana vuosina 2006-2011 sekä useissa johtotehtävissä Nokiassa vuosina 2000-2005.

”Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään suomalaista yhteiskuntaa, ja koen suurta intoa tulla johtamaan arvostettua huippuasiantuntijoiden joukkoa. Olen vakuuttunut, että meillä on erinomaiset lähtökohdat vahvistaa entisestään Rambollin jalansijaa Suomen markkinoilla”, Onniselkä toteaa.

”Kari on asiakaslähtöinen ja innostava ihmisten johtaja, jolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus projekti- ja myyntitoiminnasta. Hänen osaamisensa ICT-alalta luo hyvän pohjan kehittää digitaalisia ratkaisuja myös suunnittelu- ja konsultointialalla”, Ramboll Finlandin hallituksen puheenjohtaja Markku Moilanen sanoo.

Ramboll on viime vuosien aikana kasvanut kannattavasti ja se työllistää maassamme yli 2000 asiantuntijaa.

Lue lisää

Katso kaikki