Juha Ojala valittu Työtehoseuran uudeksi toimitusjohtajaksi

TTS Työtehoseuran johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2015 alkaen MMM, eMBA Juha Ojalan nykyisen toimitusjohtajan, professori Tarmo Luoman jäädessä eläkkeelle.

Juha Ojala siirtyy tehtävään maa- ja metsätalousministeriön ylijohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön metsäalan strategisen ohjelman johtajana. Hän on ollut myös HUS:n strategia- ja liiketoimintajohtajana, Oulun kaupungin strategiapäällikkönä, metsäalan johto- ja kehittämistehtävissä sekä johdon konsulttina.

”Juha Ojala on koko työuransa ajan ollut kehittämässä työn tuottavuutta erilaisissa organisaatioissa. Hän tuo Työtehoseuraan sellaista osaamista mitä Työtehoseurassa tänään tarvitaan”, toteaa Työtehoseuran johtokunnan puheenjohtaja Arto Tiitinen.

TTS Työtehoseura on pitkän perinteen omaava käytännönläheinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. Työtehoseuralla on merkittävä kansallinen rooli erityisesti nykyisessä tilanteessa, jossa työn tuottavuuden monipuolinen kehittäminen on äärimmäisen tärkeätä.

Lue lisää

Katso kaikki