ISS Palvelut

Juha Savolainen jatkaa ISS Palveluiden kehitysyksikön johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänet on lisäksi nimitetty Palvelumyynti-yksikön johtajaksi 1.4.2014 alkaen.

Reima Harju on nimitetty ISS Palveluiden Strategiset projektit ja viestintä -yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2014 alkaen.

Jukka-Pekka Tilus on nimitetty 1.4.2014 alkaen ISS Palveluiden liiketoimintayksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan Palvelut ja kauppa.

Mika Martola jatkaa ISS Palveluiden johtoryhmän jäsenenä. Hänet on 1.4.2014 alkaen nimitetty liiketoimintayksikön johtajaksi vastuualueinaan Julkinen sektori, liikenne ja logistiikka sekä Teollisuus ja energiantuotanto.

Taina Huttunen jatkaa ISS Palveluiden johtoryhmän jäsenenä. Hänet on 1.4.2014 alkaen nimitetty liiketoimintayksikön johtajaksi vastuualueenaan Siivouspalvelut.

Matti Ranne jatkaa ISS Palveluiden johtoryhmän jäsenenä. Hänet on 1.4.2014 alkaen nimitetty liiketoimintayksikön johtajaksi vastuualueenaan Kiinteistön ylläpitopalvelut.

Mikko Kesti on nimitetty 1.4.2014 alkaen ISS Palveluiden johtoryhmään liiketoimintayksikön johtajaksi vastuualueenaan Turvallisuuspalvelut.

Peter Westermarck jatkaa ISS Palveluiden johtoryhmän jäsenenä. Hänet on 1.4.2014 alkaen nimitetty liiketoimintayksikön johtajaksi vastuualueenaan ISS Direct -liiketoimintayksikkö.

 

 

 

Lue lisää

Katso kaikki