HögforsGST Oy

Lämmitysteknologiayhtiö HögforsGST on nimittänyt myyntijohtajakseen Petteri Tarkion. Tarkio ottaa vetovastuun HögforsGST:n kotimaan myynnin johtamisesta ja kehittämisestä.

LVI- ja talotekniikka-alalla mittavan kokemuksen hankkinut Tarkio siirtyy HögforsGST:lle Swegon Oy:sta, jossa hänellä oli liiketoimintayksikön vetovastuu. Aiempaa työhistoriaa Tarkiolle on kertynyt myös muun muassa Onnisen, Halton Oy:n sekä Knauf Oy:n palveluksesta erilaisista myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Tarkio on koulutukseltaan MBA ja LVI-insinööri.

– Petteri tuo mukanaan laajan verkoston ja syvällisen ymmärryksen alan markkinoista. Hänen osaamisensa tulee tuomaan tärkeän vahvistuksen yrityksemme johtoon. Lisäksi Petterin motivaatio ja kiinnostus alan kehittämiseksi sopivat täydellisesti yrityksemme arvoihin, HögforsGST:n toimitusjohtaja Antti Hartman iloitsee.

Myös Tarkio itse on motivoitunut liittymään HögforsGST:n kasvavaan joukkoon.

– HögforsGST:ssä minua viehättävät erityisesti yrityksen kotimaisuus ja sen innovatiiviset tuotteet. Odotan innolla mahdollisuutta päästä työskentelemään uusien kollegoiden kanssa ja oppimaan uutta lämmönjakelusta alan innovatiivisimmassa yrityksessä, Tarkio toteaa.

Tarkio aloittaa myyntijohtajan tehtävässä 1.8.2023 alkaen ja liittyy HögforsGST:n johtoryhmään.

Lue lisää

Katso kaikki