Geberitin ja Sanitecin integraatio etenee Suomessa

Suomessa ensimmäinen askel uuden organisaation rakentamisessa otettiin 15. huhtikuuta, kun yrityksen Suomen maajohtajaksi nimitettiin Kim Lövkvist.

Kim Lövkvist on aiemmin toiminut Geberit Oy:n toimitusjohtajana ja vastaa jatkossa myös IDOn Suomen toiminnoista. IDOn maajohtaja Esko Mäntyniemi jatkaa yrityksessä ainakin yhden vuoden tukien integraatioprosessin läpiviemistä sekä liiketoiminnan sujuvaa jatkumista ja palveluiden toimivuutta.

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden markkinajohtaja. Geberit toimii integroituna ryhmänä paikallisesti suurimmassa osassa Euroopan maita toimittaen saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.

Yritysryhmällä on 35 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa, Sveitsissä ja sen liikevaihto on 2,9 miljardia sveitsin frangia. Työntekijöitä yrityksellä on yli 12.000 reilussa 40 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Lue lisää

Katso kaikki