EMC Talotekniikka Suomi Oy

EMC Talotekniikka Suomi Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

bbbJarmo_Ruottinen_010

LVI-insinööri Jarmo Ruottinen on nimitetty LV-toimialajohtajaksi 1.7.2014 alkaen. Hänellä on laaja LVI-alan kokemus. Hän on aiemmin toiminut projektijohtajana Huurre Finland Oy:ssä ja Amplit Oy:ssä, asiakkuusjohtajana Are Oy:ssä sekä projektipäällikkönä ABB Kiinteistöpalvelut Oy:ssä ja Aberdeen Property Investor Finland Oy:ssä.

bbbSamppa_Yliniemela_001

DI Samppa Yliniemelä nimitetään IV-toimialajohtajaksi 1.10.2014 alkaen. Hänellä on pitkäaikainen ja kattava IV-alan kokemus. Viimeiset kuusi vuotta hän toimi Sodexo Oy:llä operatiivisena johtajana, vastaten kaikesta kiinteistöpalvelusta ja sen kehittämisestä ja operatiivisesta toiminnasta. Tämän lisäksi hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä ISS Palvelut Oy:ssä sekä ABB Kiinteistöpalvelu Oy:ssä.

bbbAntti_Tervapalo

EMBA Antti Tervapalo on nimitetty Business Controlleriksi 16.6.2014 alkaen, vastuualueinaan Linjasaneeraus-, Automaatio- ja Service- liiketoiminta-alueet. Aiemmin hän toimi Winpak Group-konsernin Business Control- tehtävissä.

bbbLasse_Torkkeli

Ins. Lasse Torkkeli on nimitetty projektipäälliköksi Projektinhoito Servicen 14.7.2014 alkaen, vastuualueina sähkö-, tele- ja turvajärjestelmät. Hän siirtyi Sweco PM Oy:n sähkönvalvojan tehtävistä.

bbbMikko_Lampinen

DI Mikko Lampinen on nimitetty riskienhallintapäälliköksi 11.8.2014 alkaen, vastuualueina työturvallisuus ja riskienhallinta. Aiemmin hän toimi vastaavissa tehtävissä LähiTapiolassa.

bbbTeemu_Silvenius

Ins. Teemu Silvenius on nimitetty myyntipäälliköksi 11.8.2014 alkaen, vastuualueina myynti ja asiakkuudet. Aiemmin hän toimi asiakaspäällikön tehtävissä Serres Oy:ssä, vastuualueinaan myynti ja asiakkuudet.

bbbTiina_Lappalainen

Tradenomi Tiina Lappalainen on nimitetty Tekniset Palvelut -liiketoimintayksikön laskutustiiminvetäjäksi 11.8. alkaen, vastuualueenaan laskutuksen tehtävät. Aiemmin hän toimi palvelupäällikkönä Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Eterassa.

bbbVille_Nikulainen

KTM Ville Nikulainen on aloittanut nimikkeellä Head Of Business Control 1.7.2014 alkaen, vastuualueina liiketoiminnan analysointi ja raportointi, sekä budjetointi- ja tulosennusteprosessit. Hänellä on mittava taloushallinnon kokemus Stora Ensosta ja Uponorista.

Lue lisää

Katso kaikki