EMC Talotekniikka Oy

Tenhovuori TomiKylmämestari ja sähkövoimateknikko Tomi Tenhovuori (s.1974) on nimitetty EMC Talotekniikka Oy:n Teknisiin Palveluihin kylmäpalveluiden huoltopäälliköksi 11.1.2016 alkaen. Aikaisemmin Tenhovuori on työskennellyt muun muassa Säätölaitehuolto Oy:ssä kylmäosaston osastopäällikkönä sekä aluepäällikkönä Johnson Controls Finlandilla.

 

 

 

 

AittolaDI Janne Aittola (s.1970) on nimitetty EMC Talotekniikka Oy:n Energia ja elinkaaripalveluihin myyntijohtajaksi 18.1.2016 alkaen. Hänen vastuualueinaan on energiatehokkuushankkeiden ja kiinteistöjen kehittämishankkeiden sekä elinkaaripalveluiden ratkaisu- ja arvopohjainen myynti. Aittola on aikaisemmin työskennellyt Schneider Electric Finland Oy:ssä muun muassa energiatehokkuushankkeiden tuotantopäällikkönä ja Hepacon Oy:ssä laatu- ja LVI-projektipäällikkönä.

 

 

 

Paananen MarikaMarika Paananen (s.1972) on nimitetty 4.1.2016 alkaen Jyväskylään EMC Talotekniikka Oy:n Linjasaneeraukseen projektikoordinaattoriksi. Paananen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa palvelujohtajana.

 

 

 

 

 

Yliknuussi MattiDI Matti Yliknuussi (s.1967) on nimitetty EMC Talotekniikka Energiaan johtavaksi asiantuntijaksi 11.1.2016 alkaen. Yliknuussi vastaa Energia- ja Elinkaaripalveluissa teollisuuden ilmanvaihto- ja energiatehokkuusratkaisujen myynnistä, laskennasta ja osa-alueen toiminnan kehityksestä. Yliknuussi on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Pöyry Energyllä projektipäällikkönä ja viimeksi Siemens Oy:llä energiatehokkuuspäällikkönä.

Lue lisää

Katso kaikki