EMC Talotekniikka Oy

riku_2Sähkövoimatekniikan insinööri Riku Vihervaara (s. 1977) on nimitetty EMC Talotekniikka Oy:n Teknisten Palveluiden johtoryhmän jäseneksi ja sähkö- ja telepalveluiden yksikönpäälliköksi 18.5.2015 alkaen. Vihervaara on toiminut aiemmin Stockmann Oyj:n kiinteistöpalveluissa sähkö- ja hissitekniikkapäällikkönä. Aiemmalla kokemuksellaan hän pystyy vahvistamaan Teknisten Palveluiden toimintaa asiakkuuksissa palvelunäkemyksellä ja sähköalan tuntemisella.

 

 

taneliSähkötekniikan insinööri Taneli Rautiainen (s. 1982) on nimitetty EMC Talotekniikka Oy:n Tornion yksikköön projektipäälliköksi 4.5.2015 alkaen. Hän on työskennellyt aiemmin tuulivoimala-valmistajan Gamesan palveluksessa.

 

 

 

KTM Johanna Eklund-Melamies (s. 1977) on nimitetty EMC Talotekniikan Financial Controlleriksi ja laskentatiimin esimieheksi 4.5.2015 alkaen. Hän on aiemmin työskennellyt Greenstep Oy:ssä, PwC Oy:ssä ja Dalkia Ab:ssä. Eklund-Melamiehen aikaisemmat työkokemukset prosessikehityksestä ja projektitiimien vetämisestä antavat hänelle hyvät valmiudet muun muassa muutosvaiheiden läpiviemiseen.

Lue lisää

Katso kaikki