EMC Talotekniikka Oy

Heinonen OlliInsinööri Olli Heinonen (s.1982) on nimitetty projektipäälliköksi 21.4.2015 alkaen. Hänen vastuualueinaan ovat sähköurakoinnin projektipäällikön tehtävät.  Heinonen on työskennellyt aikaisemmin projektipäällikkönä Consti Talotekniikka Oy:ssä ja Are Oy:ssä.

 

 

 

 

Kynäkoski AnssiSähkövoimatekniikan insinööri Anssi Kynäkoski (s.1975) on nimitetty sähkön hankintapäälliköksi 23.3.2015 alkaen vastuualueinaan hankinta, projektiostojen valtakunnallinen kilpailutus, toimittajayhteistyö ja sopimusasiat. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä laskentapäällikkönä. EMC Talotekniikka keskittää projektiostojen kilpailuttamista ja tiivistää samalla toimittajayhteistyötä. Anssi Kynäkosken tehtävänä on tehostaa hankintatoimea, joka vapauttaa projektinhoidon aikaa muihin työmaatoimintoihin.

 

 

Laukkanen JoniTuotantotekniikan mekaanikko Joni Laukkanen (s. 1970) on nimitetty rakennusautomaatioon huoltoteknikoksi 17.3 alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt Schneider Electricillä huoltoteknikkona huolto- ja ylläpitotehtävissä.

 

 

 

 

markku.turunenMarkku Turunen (s.1980) on nimitetty turvajärjestelmät osaston projektinhoitajaksi 7.4.2015 alkaen. Aiemmin hän on toiminut turvalaiteasentajana EMC Talotekniikka Suomi Oy:ssä sekä asentajana Lassila & Tikanoja Oyj:ssä.

Lue lisää

Katso kaikki