Design-Talo

DI, eMBA Jaakko Taivalkoski on nimitetty Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtajaksi. Taivalkoski siirtyy tehtäväänsä Rakennusosakeyhtiö Hartelan toimitusjohtajan paikalta vuoden 2015 loppuun mennessä.

Jaakko Taivalkoskella (s. 1973) on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusteollisuudesta Hartelan lisäksi myös NCC:ltä ja Lemminkäiseltä.

”Rakennusliikeurani alkuvaihe keskittyi toimitilarakentamiseen ja laajentui myöhemmin myös kiinteistöliiketoimintaan. Viime vuosina painopiste on siirtynyt yhä enemmän asuntoliiketoiminnan suuntaan, mille Design-Talon toimitusjohtajuus on luontevaa jatkoa. Design-Talosta minut sai erityisesti kiinnostumaan sen asiakaslähtöinen toimintamalli ja alan vahvin tuloksentekokyky”, kertoo Taivalkoski.

Taivalkoski arvioi Design-Talon kehittämän Kotiräätälipalvelun sekä rakentamisen tehokkuuden ja laadun yksilöllisten omakotitalojen tuotannossa olevan rakennusalan sisällä ainutlaatuisia. Taivalkosken mukaan myös kasvava yhteistyö rakennusliikkeiden ja rakennuttajien sekä Rautakeskon kanssa ovat houkuttelevia kasvumahdollisuuksia.

”Kiinnostavaa on myös CapManin rooli omistajana ja mahdollisuus sijoittaa itsekin yhtiöön”, Taivalkoski toteaa.

Design-Talon edellinen toimitusjohtaja Saku Sipola siirtyy Sato Oyj:n toimitusjohtajaksi.

”Olemme kutsuneet Sakun Sipolan jatkamaan työtään Design-Talon kehittämisessä hallituksen jäsenenä. Kiitämme Sakua hienosta työstä Design-Talon visionäärisessä uudistamisessa toimialalle haasteellisena aikana. Toivotamme Sakulle parhainta menestystä uusissa haasteissa”, jatkaa Raasio.

Lue lisää

Katso kaikki