Consti Talotekniikka

Fallstro¦êm Tiina 07 – KopioTiina Fallström on nimitetty LVI-tarjouslaskijaksi PIrkanmaan toimitilapalveluihin 29.2.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

 

Petri TaavitsainenPetri Taavitsainen on nimitetty LV-projektipäälliköksi pääkaupunkiseudun palvelu-urakoinnissa 15.2.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

 

ohtonen.teemu, nimitysuutiskuvaTeemu Ohtonen on nimitetty työnjohtajaksi pääkaupunkiseudun asuintalopalveluihin 15.2.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

Jukka Lo¦ênnqvist – KopioJukka Lönnqvist on nimitetty LVIS-huoltopäälliköksi Pirkanmaan asuintalopalveluihin 1.2.2016 alkaen. Jukka on toiminut aiemmin saman yksikön IV-huoltopäällikkönä.

 

 

 

 

 

 

Saku SiimesSaku Siimes on nimitetty myynti-insinööriksi Pirkanmaan asuintalopalveluyksikön LVIS-huoltopalveluissa 1.2.2016 alkaen. Saku on toiminut aiemmin saman yksikön LVS-huoltopäällikkönä.

 

 

 

 

 

Pauli LuokkalaPauli Luokkala on nimitetty LV-projektipäälliköksi pääkaupunkiseudun palvelu-urakoinnissa 1.2.2016 alkaen. Pauli on toiminut aiemmin saman yksikön LVI projektinhoitajana.

 

 

 

 

 

virinsalo.pasiPasi Virinsalo on nimitetty työnjohtajaksi pääkaupunkiseudun asuintalopalveluissa 1.2.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

 

Malmipuro.Mikko – KopioMikko Malmipuro on nimitetty sähköprojektipäälliköksi pääkaupunkiseudun toimitilapalveluissa 1.2.2016 alkaen.

 

 

 

 

 

 

Marko_Vaarne – KopioMarko Vaarne on nimitetty yksikön johtajaksi pääkaupunkiseudun Palvelu-urakointiyksikköön 23.3.2016 alkaen. Marko on toiminut aiemmin saman yksikön päällikkönä.

Lue lisää

Katso kaikki