Caverion Oyj

 

Uno Lundberg (s. 1962, KTK) on nimitetty Caverionin Ruotsin divisioonan johtoon 1.8.2021 alkaen. Lundbergilla on kattava kontaktiverkosto ja laaja kokemus useilta Caverionille ja sen asiakkaille ratkaisevilta alueilta, kuten syvällinen tuntemus älykkäistä teknologioista, kestävän kehityksen mukaisesta tarjoomasta ja pitkäaikaisista palvelusopimuksista asiakkaiden kanssa rakennetun ympäristön alueella.

Lundbergilla on laaja, 25-vuotinen tausta useista toimitus- ja talousjohtajan tehtävistä. Hän tulee Caverionille hätä- ja pelastuspalveluyhtiö Falckilta, jossa hän on toiminut Falck Emergencyn Skandinavian toimitusjohtajana. Ennen tätä Lundberg on työskennellyt Bravida Ruotsi AB:n National Services -divisioonassa, Schneider-Electricin EcoBuildings-divisioonassa Ruotsissa sekä G4S Ruotsin palveluksessa. Uno Lundberg raportoi Mats Paulssonille ja kuuluu myös konsernin johtoryhmään.

Juha Mennander, joka on ollut Caverionin Ruotsin divisioonan johdossa kesäkuusta 2018 lähtien sekä konsernin Market Operations -toiminnon vetäjänä tätä ennen, jatkaa Caverionilla uusien haasteiden parissa tuettuaan Lundbergia perehdytysvaiheessa sujuvan siirtymän varmistamiseksi.

Lue lisää

Katso kaikki