Caverion Oyj

 

Liiketoimintayksiköt

Thomas Hietto (s. 1967, DI) nimitetään Palvelut-liiketoimintayksikön johtajaksi. Hän on työskennellyt KONE Oyj:llä lukuisissa tehtävissä noin 20 vuotta, mistä noin puolet johtavissa tehtävissä Aasiassa.

Jarno Hacklin (s. 1978, ins.) nimitetään Projektit-liiketoimintayksikön johtajaksi. Hän on hoitanut tehtävää väliaikaisena kesäkuusta 2016 alkaen Caverion Suomen divisioonajohtajan tehtävän ohessa.

Ville Tamminen (s. 1974, OTK, VT) nimitetään Caverion Suomen divisioonan johtajaksi. Ville Tamminen on toiminut Caverion Suomen kaupallisena johtajana vuodesta 2011 alkaen vastuualueinaan liiketoiminnan kehitys, myynti, markkinointi ja viestintä. Sitä ennen hän on toiminut eri tehtävissä Caverion Suomen myynnissä ja hallinnossa vuodesta 2007 lähtien.

 

Konsernitoiminnot

Anne Viitala (s. 1959, OTK, VT, eMBA) nimitetään uuden Lakiasiat & Hallinnointi -konsernitoiminnon johtajaksi. Hänellä on vankka kokemus kansainvälisestä palveluliiketoiminnasta.

Sakari Toikkanen jatkaa Strategia & IT & Viestintä -konsernitoiminnon johtajana, Merja Eskola Henkilöstö-konsernitoiminnon johtajana ja Martti Ala-Härkönen Talous-konsernitoiminnon johtajana.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki