Assemblin Oy (Ent. EMC Talotekniikka Oy)

Riina KosonenRiina Kosonen (s.1974) on nimitetty Assemblin-konsernin kehittämispäälliköksi 1.5.2016 alkaen. Tehtäviin kuuluu konsernin eri liiketoimintayksiköiden, -alueiden ja hallinnon toimintojen kehittäminen ja tukeminen. Tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi konsernin viestinnän ja markkinoinnin kehittämistä ja suunnittelua. Kosonen on aiemmin vastannut konsernin automaatio- ja energiayksikön hallinnosta. Riina Kosonen on työskennellyt Assemblin-konsernin palveluksessa vuodesta 2003 alkaen, ja hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen työkokemus erilaisista työtehtävistä.

 

Tyni_Jukka_PekkaSähkötekniikan insinööri Jukka-Pekka Tyni (s. 1981) on nimitetty Assemblin Finland Oy:n Tornion toimipisteeseen projektinhoitajaksi. Hän on aikaisemmin työskennellyt sähköasentajana Assemblin-konsernissa, sekä Tekmanni Oy:ssä ja aluetyönjohtajana Outokumpu Oy:ssä.

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi Fanni Lång (s. 1990) on nimitetty Assemblin-konsernin viestintä- ja hallintokoordinaattoriksi 1.5.2016 alkaen. Hänen vastuualueinaan ovat konsernin viestintä- ja markkinointitehtävät. Lång on työskennellyt Assemblin-konsernissa vuodesta 2012 alkaen hallinnon, talouden- ja viestinnän tehtävissä.

 

 

 

Kokkonen_MarkoTuotantotalouden DI Marko Kokkonen (s. 1972) on nimitetty IV-projektipäälliköksi 21.3.2016 alkaen Assemblin-konsernin Talotekniikkaan.

 

 

 

 

 

 

Posio TuomasTuomas Posio (s. 1985) on nimitetty Assemblin-konsernin Energiaan 29.3.2016 Rakennusten etäkäytön asiantuntijaksi. Posio on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Schneider Electricillä.

 

 

 

 

tomi lukkaroinenTomi Lukkaroinen (s. 1991) on nimitetty Assemblin-konsernin Automaatioon projektinhoitajaksi 2.5.2016 alkaen. Lukkaroinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Murata Electronics Oy:lla ja Mediq Suomi Oy:ssä.

Lue lisää

Katso kaikki