Assemblin Oy

LVI-insinööri Teemu Väkiparta on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitajaksi. Väkiparta työskentelee Turun toimipisteessä, ja hän on aloittanut työtehtävässään 1.3.2021.

Väkiparran työtehtäviin kuuluvat projektinhoitotehtävät sekä laskentatyöt. Väkiparta on aikaisemmin työskennellyt muun maussa Calto Oy:ssä, Rudus Oy:ssä ja Suomen Jääkylmä Oy:ssä.

Marika Kivimäki on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-tarjouslaskijaksi. Kivimäki työskentelee Helsingissä Lassilan toimipisteessä, ja hän aloittanut työtehtävässään 1.1.2021.

Kivimäki valmistuu kesän aikana LVI-insinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta. Hän on aikaisemmin työskennellyt Assemblinilla projektinhoitajana LV-urakoinnissa sekä putkiasentajana vuodesta 2017 alkaen. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat urakkalaskennan työtehtävät.

Jani Seppä on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa ja on aloittanut työtehtävässään 5.3.2021.

Seppä on aikaisemmin työskennellyt IV-asentajana sekä IV-työnjohtotehtävissä. Työn ohella Seppä opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa LVI-insinööriksi, ja hän valmistuu kevään aikana.

Lue lisää

Katso kaikki