Are Oy

DI Heikki Pesu (47) jatkaa Are Oy:n toimitusjohtajana ja on nimitetty myös Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi. Pesu vastaa oman toimensa ohella myös Talotekniikkaurakoinnin Etelä-Suomen liiketoimintajohtajan tehtävistä. Pesu on toiminut Are Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2011. Tätä ennen Pesu toimi Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n aluejohtajana.

Kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajaksi on nimitetty eMBA Seppo Korhonen (54). Korhonen on toiminut myös aikaisemmin Aren Kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana.

Talotekniikkaurakoinnin Keski-Suomen liiketoimintajohtajaksi on nimitetty insinööri Jarmo Liimatainen (53). Liimatainen siirtyy tehtävään Lemminkäinen Talotekniikan Pirkanmaan aluepäällikön paikalta.

Talotekniikkaurakoinnin Pohjois-Suomen liiketoimintajohtajaksi on nimitetty insinööri Petri Alapelto (42). Alapelto siirtyy tehtävään Lemminkäinen Talotekniikan Vaasan ja Kokkolan aluepäällikön paikalta.

Integraatiojohtajaksi, vastuullaan lisäksi IT, hankinta, hankekehitys ja kehitys, on nimitetty insinööri Pepe Perkiö (39). Perkiö siirtyy tehtävään Aren Talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtajan paikalta.

Talousjohtajaksi on nimitetty KTM Laura Kekarainen (43). Kekarainen on toiminut myös aikaisemmin Aren talousjohtajana.

Henkilöstöjohtajaksi, vastuullaan HR ja viestintä, on nimitetty KTM Sari Kulmala (49). Kulmala on toiminut myös aikaisemmin Aren henkilöstöjohtajana.

eMBA Lauri Leskinen (47) jatkaa johtoryhmässä vastuullaan Venäjän toiminnot.

Lue lisää

Katso kaikki