ABB Oy

timo_toissaloABB_pTimo Toissalo on nimitetty ABB Oy:n Domestic Sales -yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.10.2016 alkaen. Uudessa tehtävässään hän vastaa Suomen ABB:n markkinoinnista ja myynnistä kotimaisille asiakkaille.

Timo Toissalo raportoi Pekka Tiitiselle, joka aloittaa ABB Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2016 lähtien. Toissalo seuraa tehtävässä Paavo Tammistoa, joka siirtyy johtamaan ABB:n globaalia Wiring Accessories -tuoteryhmää.

”Haastavasta maailmanmarkkinatilanteesta huolimatta alalla on Suomessa positiivinen vire, kun sähkönjakelun infrastruktuuria kehitetään älykkäämpään suuntaan ja teollisuus panostaa energiatehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Vahvalla kotimaisella osaamisella, laajalla tuote- ja ratkaisutarjoamalla, kehitysotteella ja maailmanlaajuisella tehdasverkostolla olemme vastaamassa asiakkaidemme haasteisiin”, Toissalo sanoo.

Toissalo on työskennellyt ABB:llä vuodesta 1999 lähtien useissa johtotason tehtävissä, viimeksi Suomen ABB:n Power Conversion -liiketoimintayksikön ja Solar-tulosyksikön johtajana. Koulutukseltaan Toissalo on diplomi-insinööri ja hänellä on myös Executive MBA -tutkinto.

Lue lisää

Katso kaikki