A-Insinöörit Oy

Timo_leppanen_a-insin_rajattuA-Insinöörit-konsernin rakennesuunnittelun toimialajohtajaksi on nimitetty DI Timo Leppänen. Tehtävässään Timo Leppänen vastaa A-Insinöörien suurimman toimialan, rakennesuunnittelun liiketoiminnasta ja kehittämisestä sekä uusien toimintamallien käyttöönotosta.

Leppänen on työskennellyt A-Insinööreillä erilaisissa suunnittelutehtävissä vuodesta 1998 lähtien. Toimialajohtajaksi hän siirtyi teollisuus- ja toimistorakentamisen suunnitteluyksikön yksikönjohtajan tehtävistä. Lisäksi Leppänen on toiminut sivutoimisena opettajana Tampereen teknillisessä yliopistossa vuodesta 2001 alkaen.

 

 

 

Teollisuus- ja toimistorakentamisen suunnitteluyksikön uudeksi yksikönjohtajaksi on nimitetty RI Harri Kivistö. Aiemmin Kivistö on työskennellyt samassa yksikössä suunnittelujohtajana.

Aikaisemmin rakennesuunnittelun toimialajohtajan tehtävää hoitanut Seppo Raiski jatkaa Etelä-Suomen korjaussuunnittelun yksikönjohtajana, johon on keskitetty myös A-Insinöörien tarkastus- ja katsastustoiminta. Lisäksi Raiski jatkaa uusien Oulun ja Kuopion yksiköiden kasvun tukemisessa.

 

Lue lisää

Katso kaikki