A-Insinöörit Oy

a-inssiA-Insinöörien Oulun rakennesuunnittelun yksikönjohtoon on 2.11.2015 alkaen nimitetty DI Ville Jaatinen.
”Tavoitteenani on rakentaa vahva joukkue, jossa on sekoitus monipuolista kokemusta ja nuorta innokkuutta. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, kokonaisedullisuus ja aikataulussa pysyminen ovat asioita, jotka toteutuvat projekteissamme”, lupaa Jaatinen.

Tehtävässään Jaatinen vastaa yksikkönsä kehittämisestä ja tuloksesta. Hänellä on myös aktiivinen rooli Oulun seudun ja Pohjois-Suomen asiakasrajapinnassa ja resurssina projekteissa valtakunnallisesti. Kiimingissä syntynyt ja Oulussa lähes koko ikänsä asunut Jaatinen on aiemmin toiminut WSP Finland Oy:ssä yksikönpäällikkönä Oulussa, joten hän tuntee talousalueen hyvin. Pohjoisessa Suomessa painotus on nyt korjaus- ja teollisuusrakentamisessa, joista A-Insinööreillä on väkevää suunnittelun ja projektinjohtamisen näyttöä jo lähes 60 vuoden ajalta.

Oulu on yksi Suomen kuudesta merkittävästä kasvukeskuksesta ja sijainti kaupungissa tukee myös A-Insinöörien asemaa valtakunnallisena, yhtenä Suomen johtavista rakennusalan konsultti- ja suunnitteluyrityksistä. ”Vaikka olemme toimineet alueella jo pitkään projektiluontoisesti, niin näemme paikallisen läsnäolon tuovan asiakkaillemme arvoa entistä laadukkaampana palveluna ja kustannussäästöinä. Useat viime aikoina alueelta saadut hankkeet ja myös Oulun korkeakouluista valmistuvat alan tulevaisuuden osaajat puolsivat Ouluun asettumista”, perustelee johtaja Seppo Raiski.

A-Insinöörien tavoitteena on kasvattaa nykyistä viiden hengen toimistoa ja laajentaa myös muihin rakentamisen asiantuntijapalveluihin. Arvostettu, lähes 600 työntekijän kokoinen konserni aikoo tulevaisuudessa tuoda muita toimintojaan, eli rakennuttamisen sekä infra-, kallio- ja ympäristösuunnittelun palveluita Oulun toimiston kautta helposti asiakkaiden saataville.

Lue lisää

Katso kaikki