Tilaa talotekniikka-lehti

Talotekniikka-lehti on alan tärkein ammattilehti. Yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvä lehti avaa uusia ja erilaisia näkökulmia talotekniikkaan sekä energiatehokkuuden ja sisäilmaolosuhteiden parantamiseen.

Koko vuoden kantavana teemana on ilmastonmuutoksen torjunta ja siihen kytkeytyvät tekijät. Nostamme esiin uusia ratkaisuja, ideoita ja lainsäädäntöä sekä käytännön toimia, joilla ilmastonmuutosta hillitään. Esittelemme energiatehokkuushankkeita, uusiutuvan ja/tai päästöttömän energian hyödyntämistä sekä parhaita, kustannustehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen käyttöön ja rakentamiseen. Seuraamme myös koronapandemian vaikutuksia sekä uusia tutkimustuloksia pandemian torjumiseksi talotekniikan keinoin.

Jokaisesta lehdestä lukija löytää tietopaketin talotekniseen maailmaan. Kaikki keskeiset toimialat on nostetaan esiin: lämpö, vesi, ilma, kylmä, automaatio, sähkö ja IoT. Lehti tarjoaa tietoa ajankohtaisista asioista, teknisistä ratkaisuista, alan näkymistä, kehityksestä ja uusista tuotteista sekä yrityksistä ja ihmisistä.

Puhdas ilma, raikas vesi, miellyttävät sisäolosuhteet, uusiutuva energia sekä viihtyisä asuinympäristö yhdistävät lukijoitamme. Lehti kertoo parhaat ja kustannustehokkaat ratkaisut, olipa sitten kyse modernista toimitilasta, asumisesta, kaupasta tai teollisuudesta.

Talotekniikka-lehti painetussa ja digitaalisessa muodossa kokoaa yhteen koko alan: niin opiskelijat kuin ammattilaiset – suunnittelun, urakoinnin, teollisuuden, teknisen tukkukaupan sekä kylmäsektorin aloilta.

Talotekniikka-lehti

Yrityksille

Talotekniikka-lehden lukijat osallistuvat laaja-alaisesti toimialan eri hankintapäätöksiin. Asiantuntija-/johtotehtävissä olevien lukijoiden lisäksi tilaajiamme ovat alan opiskelijat.

Ota yhteyttä

Näköislehdet

{{magazine.number}}