Viestinnän TaJu

 

Sinulla on talotekniikka-alan tuote tai osaaminen.

Meillä on keinot ja kanavat viestiä siitä.

 

Tiedote tai kaupallinen artikkeli:

Toteutamme ideasi tai materiaalisi pohjalta kaupallisen artikkelin tai lehdistö-/kohderyhmätiedotteen. Haastattelemme, kirjoitamme, editoimme, taitamme – sinä saat valmiin paketin. Ammattimainen lopputulos tukee yrityksesi ammattimaista brändiä.

Sisällöntuotanto, editointi ja oikoluku:

Verkkosivuteksti, kolumni, blogi. Mielipidekirjoitus, tuote-esittely, rekrytointi-ilmoitus, somepäivitykset. Kirjoitamme tekstisi alusta loppuun tai hiomme raakatekstistäsi timantin.

Lehdet, kirjat ja muut printtijulkaisut:

Haluatko tarjota kohderyhmällesi printtilehden tai -liitteen? Kaipaako kohderyhmäsi tieto- tai oppikirjaa? Me toteutamme julkaisusi vaikka ideasta valmiiksi tuotteeksi asti.

Valokuvaus, videot ja podcastit:

Kertooko kuva viestisi kohdalla enemmän kuin tuhat sanaa? Vai välittyykö se parhaiten videon tai podcastin avulla? Toteutamme kumppaniverkostomme kanssa valokuva-, kuvitus-, video- ja podcast-tuotannot – jotka nostavat myös tekstisisältöjesi näkyvyyttä.

 

 

Viestinnän TaJu tarjoaa käyttöösi Talotekniikka-Julkaisuiden kanavat:

 

Sisältöäsi voidaan julkaista Talotekniikka- ja Lasin Maailma -printtilehtien sivuilla sekä liitteenä niiden välissä. Tavoitat Talotekniikan kautta noin 9 500 lukijaa. Lasin Maailma -lehdellä on noin 1  100 tilaajaa.

Sähköisesti saat näkyvyyttä Talotekniikka-lehden näköislehdestä sekä verkkosivuillamme Kumppaniuutisena, -blogina, -videona tai -podcastina. Verkkosivuillamme on kuukausittain noin 40 000 –50 000 sivukatselua ja lähes 30 000 käyttäjää.

Käytössäsi on myös Talotekniikka-lehden neljä aktiivista somekanavaa (yhteensä yli 4 000 seuraajaa) sekä lehden Soundcloud- ja Youtube-kanavat.

Uutiskirjeestämme voimme varata sinulle yksittäisen uutispaikan tai räätälöidä vaikka koko uutiskirjeen sisällön sinun kohderyhmällesi. Uutiskirjeellämme on noin 5 000 tilaajaa.

Kaikki Viestinnän TaJulta tilaamasi sisältö on vapaasti käytettävissäsi. Lehdistötiedotteet toimitamme mielellämme puolestasi myös muiden medioiden käyttöön.

 

 

Kysy meiltä: 

Pakettihinnat ja räätälöidyt tarjoukset: eeva.keranen@talotekniikka-lehti.fi / 0400 773 833

Lisätiedot viestintäsisällöistä: piritta.porthan@talotekniikka-lehti.fi / 044 339 6106

 

Katso, mitä olemme jo tehneet:

Advertoriaali, Sodeca

Mielipidekirjoitus, Lämmitysenergia Yhdistys (raakatekstin editointi)

Blogi (teksti haastattelun pohjalta), Lämmitysenergia Yhdistys

Tiedote, Suomen LVI-liitto (haastattelu ja teksti)

Podcast, FläktGroup (suunnittelu ja toteutus)

Video, Uponor (tekninen toteutus)

Lasin Maailma -lehti (sisällöntuotanto, ilmoitusmyynti, taitto, painotyö, jakelu)

Kirjat (ideointi, sisällöntuotanto, kustantaminen, taitto, painotyö, julkaisu, myynti)