Viestintäpalvelut

Talotekniikka-Julkaisujen viestintäpalveluissa autamme sinua saamaan viestisi perille.

Löydät kauttamme viestinnän rautaisia ammattilaisia, joilla on vahva ymmärrys ja osaaminen talotekniikan alalta. Toteutamme laadukasta sisältömarkkinointia. Meillä on paras näkemys siitä, mitkä sisällöt ja kanavat toimivat eri tilanteissa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Autamme sinua terävöittämään viestisi sekä valitsemaan oikeat kanavat, joilla tavoitat sidosryhmäsi – olipa kyse päättäjistä, asiakkaista, potentiaalisista rekrytoitavista tai yhteistyökumppaneista.

Tarjoamme toimivia ratkaisuja niin sisällöntuotantoon kuin jakeluunkin.

Mitä on sisältömarkkinointi?

Sisältömarkkinoinnissa tehdään kohderyhmälle aidosti hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä niihin kanaviin, joissa he viettävät aikaansa. Tavoitteena on hankkia uusia asiakkaita sekä sitouttaa nykyisiä asiakkaita. Sisältömarkkinoinnilla voidaan myös vahvistaa työnantajakuvaa ja sitä kautta helpottaa yrityksen rekrytointeja sekä rakentaa mielikuvia eli tehdä ns. brändiviestintää.

Sisältömarkkinoinnissa tuotetaan monipuolista sisältöä artikkeleista videoihin ja some-päivityksistä podcasteihin. Ideana on tehdä niin hyvää sisältöä, että kohderyhmän edustajat haluavat levittää sisältöä sosiaalisessa mediassa eteenpäin omille kontakteilleen.

 

Lisätietoa

Eeva Keränen
puhelin: +358 400 773 833
sähköposti: eeva.keranen@talotekniikka-lehti.fi