Viestinnän TaJu

Sinulla on talotekniikka-alan tuote tai osaaminen.

Meillä on keinot ja kanavat viestiä siitä.

 

Tiedote tai kaupallinen artikkeli:

Toteutamme ideasi tai materiaalisi pohjalta kaupallisen artikkelin tai lehdistö-/kohderyhmätiedotteen. Haastattelemme, kirjoitamme, editoimme, taitamme – sinä saat valmiin paketin. Ammattimainen lopputulos tukee yrityksesi ammattimaista brändiä.

Sisällöntuotanto, editointi ja oikoluku:

Verkkosivuteksti, kolumni, blogi. Mielipidekirjoitus, tuote-esittely, rekrytointi-ilmoitus, somepäivitykset. Kirjoitamme tekstisi alusta loppuun tai hiomme raakatekstistäsi timantin.

Lehdet, kirjat ja muut printtijulkaisut:

Haluatko tarjota kohderyhmällesi printtilehden tai -liitteen? Kaipaako kohderyhmäsi tieto- tai oppikirjaa? Me toteutamme julkaisusi vaikka ideasta valmiiksi tuotteeksi asti.

Valokuvaus, videot ja podcastit:

Kertooko kuva viestisi kohdalla enemmän kuin tuhat sanaa? Vai välittyykö se parhaiten videon tai podcastin avulla? Toteutamme kumppaniverkostomme kanssa valokuva-, kuvitus-, video- ja podcast-tuotannot – jotka nostavat myös tekstisisältöjesi näkyvyyttä.

Viestintäpaketit: 

Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan viestintäpaketin erilaisista tuotteista. Paketti tuo viestintääsi jatkuvuutta ja kustannustehokkuutta.

Esimerkkipaketteja:

PAKETTI 1: 4 lehdistötiedotetta ja niihin liittyvät kuvat kuvapankista, mielipidekirjoitus, räätälöity uutiskirje sekä somejaot kaupallisena materiaalina neljässä somekanavassa.

PAKETTI 2: Esittelyvideo, tiedote ja siihen otettu valokuva, podcast sekä nosto Talotekniikka-lehden uutiskirjeen ilmoituspaikalla.

PAKETTI 3: Räätälöity valokuvapankki, haamukirjoitettu blogi sekä advertoriaali ja sen julkaisu Talotekniikka-lehden ilmoituspaikalla.

Voimme tuottaa sisällön myös mainokseesi. 

 

Viestinnän TaJu tarjoaa käyttöösi Talotekniikka-Julkaisuiden kanavien ilmoituspaikat:

Sisältöäsi voidaan julkaista kaupallisena sisältönä Talotekniikka-printtilehden sivuilla sekä liitteenä sen välissä. Tavoitat Talotekniikan kautta noin 9 500 lukijaa.

Sähköisesti saat näkyvyyttä kaupallisena sisältönä Talotekniikka-lehden näköislehdestä sekä verkkosivuillamme kumppaniuutisena, -blogina, -videona tai -podcastina. Verkkosivuillamme on kuukausittain noin 40 000–50 000 sivukatselua ja noin 30 000 käyttäjää.

Käytössämme on myös Talotekniikka-lehden kolmen aktiivisen somekanavan ilmoituspaikat.

Talotekniikka-lehden uutiskirjeestä voimme varata sinulle yksittäisen kumppaniuutispaikan. Voimme myös räätälöidä vaikka kokonaisen uutiskirjeen sisällön sinun kohderyhmällesi. Uutiskirjeemme osoiterekisterissä on yli 4 000 tilaajaa.

Kaikki Viestinnän TaJulta tilaamasi sisältö on vapaasti käytettävissäsi. Lehdistötiedotteet toimitamme mielellämme puolestasi myös muiden medioiden käyttöön.

 

Kysy meiltä: 

viestinta @ talotekniikka-julkaisut.fi

Lisätiedot: piritta.porthan@talotekniikka-julkaisut.fi / 044 339 6106

 

Katso, mitä olemme jo tehneet:

Advertoriaali, Talotekniikka-lehti

Advertoriaali, Sodeca

Mielipidekirjoitus, Lämmitysenergia Yhdistys (raakatekstin editointi)

Blogi Lämmitysenergia Yhdistys (teksti haastattelun pohjalta)

Tiedote, Suomen LVI-liitto (haastattelu ja teksti)

Podcast, FläktGroup (suunnittelu ja toteutus)

Video, Uponor (tekninen toteutus)

Lasin Maailma -lehti (sisällöntuotanto, ilmoitusmyynti, taitto, painotyö, jakelu)

Kirjat (ideointi, sisällöntuotanto, kustantaminen, taitto, painotyö, julkaisu, myynti)