Uutis- ja mediapalvelut

Uutis- ja mediapalvelumme auttaa siinä missä tarvitaan ammattilaisten otetta

Talotekniikka-Julkaisujen uutis- ja mediapalveluissa ammattilaiset räätälöivät jokaisen viestintähankkeen asiakkaan tarpeen mukaan.

Autamme siinä, missä tarvitaan ammattilaisen otetta; yksittäisissä haastatteluissa tai artikkeleissa, verkkosisällöissä, uutiskirjeissä, blogeissa, some-postauksissa sekä painetun tai digitaalisen asiakaslehden tuottamisessa.

Tuotamme sisältöä myös lehdistötiedotteisiin; yritysuutisiin, nimitysuutisiin tai tuoteuutisiin.

Sisältömarkkinointi Talotekniikka-lehdessä on tehokas väylä suoraan talotekniikan päättäjien luo

Uutis- ja mediapalvelumme tarjoaa myös sisältömarkkinointipalvelua. Oli maailmasi sitten lämpö, vesi, ilma, kylmä, automaatio tai sähkö, me osaamme sen.

Printtiadvertoriaali on lehden kohderyhmälle suunnattu toimituksellisesti laadittu artikkeli, jossa esiteltävien tuotteiden ja palveluiden tarkoitus, hyödyllisyys sekä tekniset ja taloudelliset edut tuodaan esille yksityiskohtaisesti ja kiinnostavalla tavalla.

Verkkoadvertoriaalilla voi välittää kiinnostavaa sisältöä kuten kuvia, käyttövinkkejä, tuoteneuvontaa, videoita, verkkosivustoja, blogeja, podcasteja, markkinointikilpailuja, testejä ja kyselyjä. Verkkoadvertoriaali tuottaa parhaimmillaan vahvaa sitoutumista ja saa kävijän jakamaan sisältöjä edelleen oma-aloitteisesti.

 

Lisätietoa
Eetu Alvik, puhelin: +358 50 521 3152
sähköposti: eetu.alvik@talotekniikka-lehti.fi