Talotekniikka-lehti hakee toimittaja/toimitussihteeri

Talotekniikka-lehti on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä alan tärkein ammattilehti. Palveluumme kuuluu myös viikoittainen uutiskirje, internet-sivut sekä jossain määrin sosiaalisen media sisältöä.

Etsimme toimitukseemme toimittajaa/toimitussihteeriä. Pääasiallinen tehtäväsi on ideoida ja suunnitella sekä toteuttaa lehteen sisältöä yhdessä päätoimittajan ja avustajiemme kanssa. Vastaat myös taittoyhteyksistä sekä sähköisten medioiden sisällöstä ja toimittamisesta. Muun työn ohessa tuotat ohessa sisältöä sähköisiin kanaviimme ja someen.

Vahvuuksiasi on huolellisuus ja täsmällisyys kirjoittaminen, ja saat myös heikommasta tekstistä puristettua olennaisimman irti. Et vierasta talotekniikka- ja rakennusalaa, vaan ala on sinulle jo ennestään jossain määrin tuttu. Kykenet itsenäiseen, määrätietoiseen työskentelyyn ja haluat oppia uutta äärettömän mielenkiintoisella ja kehittyvällä alalla.
Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista lehtien toimittamisesta, saatat vaihtoehtoisesti omata vankkaa kokemusta myös muun viestinnän parista. Tärkeintä on kuitenkin hyvä ote työntekoon ja pelkäämätön asenne uusien ja tuntemattomien aihepiirien kohdalla.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan, värikkään työympäristön sekä asiallisen palkan etuineen. Lisätietoja saat allekirjoittaneelta. Hakemus palkkatoivomuksineen on toimitettava 17.09. mennessä.

Lisätietoja: Päätoimittaja Heikki Heikkonen, puh: 0400-506639, heikki.heikkonen@talotekniikka-lehti.fi

Hakemukset: Eeva Keränen, eeva.keranen@talotekniikka-lehti.fi

Jätä kommentti

*

*